Jehu

C.I.B, FI, LV, SE MVA, LT JV-10
ARES VOM FEDERBACH
7.3.2012
Kuva: Eija Kinnunen


Syntymäpäivä:
Date of birth:
02.06.2009
Väri:
Color: 
harmaa
Lonkat Kyynärät Silmät Polvet TH4/TSH
A/A 0/0 0/0
28.4.2015
0/0 Negatiivinen

Jalostustarkastettu 18.9.2010
Jehu KoiraNet:ssä
Kasvattaja
Breeders
Leander & Regine Weber
Saksa
Omistaja:
Owner:
Eija Kinnunen, Raahe


Oi aikoja, jolloin Jehu oli nuori mieskoira. Nyt herranen on jo aikamies ja osaa jekun jos toisenki, kokoajan oppii lisää.
Jehu on jo pari vuotta ollut kaverikoiratoiminnassa mukana ja 13.7.2013 Suomen Kennelliitto palkitsi Jehunkin ansiokkaasta työstään.

Jehu on isänä seuraaville pentueille Essente P-pentue, Nanuzzin O-pentue, Afromines Y-pentue sekä Dungha G-pentue.

 
31.5.2010 Hra Jehu on oppinut karkaamisen jalon taidon. Vanhempieni pihalla sitä ei voi enää irti pitää, kun korvat häviävät ja samalla koko koirakin.
Kävimme harjoittelemassa mätsärissä 16.5. menestystä ei herunut, mutta hyvää harjoitusta tositilanteesta ja siitä, että vieras tulee todella kopeksetkin kokeilemaan, eikä siinä auta istuminenkaan.

Jehu on rauhoittunut ja miehistynyt reissunsa jälkeen. Se on huomannut mitä eroa on tyttökoirilla ja poikakoirilla. Dona mumma on saanut olla rauhassa ja tutkiskelu on keskittynyt enemmän Tiltaan, joka jo komentaa nuorta miestä tiukasti.
13.12.2009
Herra Jehu on vilikas ja jääräpäinen, todella nimensä veroinen yrittää olla, mutta vielä on emäntä niskanpäällä, pahalla sisulla nääs.
Tuhojen tekemistä on opeteltu, listaa on eteisestä maisteltu, vaatteet ovat saaneet kyytiä ja joku jopa uuden muodon sekä selkeitä tuuletusaukkoja paikkoihin, joissa niitä ei kaivata. 

 
11.8.2008 Pitkään olen jo haaveillut, että saisin uuden pennun. Sitten minulle tarjottiin sijoitusnarttua ja seuraavana päivänä Elina soitti, että nyt olis lupaava uros pentu Saksassa, otatko? Iiiiiiikkkk, jippii jippii. Arvatkaas vaan kahdesti montako tuntia tuli asiaa mietittyä, ku päätös oli tehty. Sijoituskoirahan tämäkin on, mutta uros.
 
Nyt sitten alkaakin uuden lauman kans opettelu yhteiselämään ja lenkkeilyyn. Alkuun saa Jehu kulkea mumma Donan kans lenkkejä ja Tilta pääsee yksinään pitemmälle ja vauhdikkaammalle lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta blogia & kotisivua pukkas

https://tuulisenrannan.wordpress.com/ osoitteesta löytyy ja tämä jää vähälle käytölle. Poistuu kokonaan jossakin vaiheessa.