torstai 10. tammikuuta 2013

Uudenvuoden yö tuli ja meni. Tilta yritti ensin hieman komennella paukkuja, mut totes sitte ettei jaksa. Jehu ei lähteny hommaan yhtään mukaan, ei oo kiva yksin koheltaa.
Jehu nukkua posotti, välillä söi puruluuta ja kuunteli.
Kun kuuden aikaan alako ensimmäiset kunnon paukkeet kuulumaan mein pariskunta veti apetta kitusiinsa tyynen rauhallisesti.

Yhden aikaan yöllä alako emännällä silimät luppasee, joten päätettiin kävästä pikaseen tankkientyhjäyksillä. Molemmat piti kiirettä pissipaikan löytämisessä ja ku oli helepottunu olo, saattoi hieman hermoilla tai siis Tilta hermoili, Jehu olis lähteny mielellään kahtomaan mistä moinen rätinä kuuluu. Jehulla hermot kohillaan. Tiltasta tullu vanahemmiten enemmän paukkuihin reagoiva, kait sillä on jotain yhteyttä kuulon kans.

Tiltan lääkekuuri loppui ja muorista sen kyllä huomaa. Mieletön ilakointi ja leikkiminen. Sitte siitä vielä kehkeytyi tuoksukoira. Emänsä Dona oli koko ikänsä tuoksukoira, mut Tilta ei oo kerenny aikaisemmin tuoksutella, sillä on ollu varmaan muihin asioihin perehtymisellä nii kiire. Nyt näin vahemmalla iällä sit voi tuommosiin yksityiskohtiin kiinnittää enemmän huomiota.

Ollaan parina iltana käyty pitempi lenkki ja Jehulle otin jälleen valjaat käyttöön. On kaulapanta kuluttanu karvoja ikävästi. Jehulla on muutenki ollu ihan mieletön karvanvaihto menossa ja vaikka usein kampaa nii asunto on harmaata karvaa täynnä. Pitäisköhä imuroida, helepottaiskoha se asiaa?

Tällähetkellä olen kotona. Eilen illalla ja yöllä pyörähteli vatsa siihen malliin, et paree jäädä tuon vessan lähelle. Sit jos vaikka olis tarttuvaa sorttia, mitä epäilen ku tuli syötyä kuivattuja aprikooseja. Sen jälkeen alako kuplinta ja pauke. Siitä sitte ei sen enempiä taija kannattaa selostaakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta blogia & kotisivua pukkas

https://tuulisenrannan.wordpress.com/ osoitteesta löytyy ja tämä jää vähälle käytölle. Poistuu kokonaan jossakin vaiheessa.