keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Juoksusia narttuja, lauennu pyykkikone

Aaaaarrrrrrggggggghhhhhh! Jollaki (tai useemmalla) tuosta talon eestä kulkevalla nartulla on juoksu. Täällä on herrakoira piipiipiipiipiipiippiiiiiipipi
Kokoajan pitis olla ulos menosa.

Tilta oli sitä mieltä tuossa ku tankintyhjäys käytiin, et ihan persiistä olla ulukona, en pissi, tassuja paleltaa. Sit lopulta sain sen tuupattua ojaan ja sinne kävi kyykkäämässä, voi sanoo, et oli hieman juostenkustu, mut tankkia tyhjättiin.

Miinusasteita on semmone 20.

Sunnuntaina laukes sit pyykkikone. Mistäs hemmetistä sitä sais täpäkkää sen verran, et sais uuten koneen. Näillä tuloilla ihan toivotonta säästää/ostaa.
Meinas kahden viimeisen linkouksen aikana rumpu tulla kylestä pihalle, joten sammutin virtaset ja kävin äiteellä linkouttamasa pyykit. Rumpu on tuossa ihan hervoton, lenuaa puolelta toiselle. Ei taija kannattaa korjata, siis suoraan sanottuna turhaa rahaa (sitä olematonta) heittäis pois, jos tuota korjaamaan alakais. Uuden saa halvemmalla.
Saas havaita kuin pahaksi menee iho, ku joutuu käymään pesemässä koneessa, jossa käytetään myös hajusteellisia pesuaineita. Meitsi ku on hajuseyliherkkä ja iho kutiaan ja aukee aika nopiaan jouduttuaan tekemisiin hajusteisten pesuainejäämien kans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta blogia & kotisivua pukkas

https://tuulisenrannan.wordpress.com/ osoitteesta löytyy ja tämä jää vähälle käytölle. Poistuu kokonaan jossakin vaiheessa.