torstai 20. joulukuuta 2012


Kotisivut

Kotisivujen kadottua bittiavaruuteen tarkastelin tiliäni todeten sen olevan aikas tyhyjä, joten pistetäämpä tällainen blogi toistaiseksi pystyyn. Käyttöä opetellaan kaiken muun touhun ohella.


Pakkaset

Talvi tuimimmillaan ja pakkaset paukkuu sekä pienet viimat puhaltavat niin, et luut ja ytimet jäätyvät.
Tilta muori ei ole teheny tälle talavia vielä paksumpaa turkkia, joten se paleltaa ja on tyytyväinen, ku laitetaan palttoo päälle ulos lähtiessä.
Jehulla virtaa piisaa, välillä meinaa mennä hermot ja kädet herrasen innostuttua liikaa. Sitte pienen juttutuokion jälkeen muistetaan kävellä nätisti peräti muutama minuutti.
Jehu vaihtaa karvaansa ja emännän pitäis olla enemmän tuolla lattianrajassa jätkää karvaamassa, ettei joka paikka olis vaaleessa tupossa.


Suru-uutiset

Suru-uutisia on tullut Tuulisenrannan T-pentueen poikain osalta. Stara (Tähdenlento) ja Vexi (Tähtisade) poistuivat keskuudestamme syksyn aikana.
Staralle iski eturauhassyöpä ja se päästettiin tähdenlennoksi taivaalle 29.11.2012 kipujen saavuttua kiusaamaan papparaisen elämää. Vexille tuli kasvain yläleukaan ja ikeniin. Se päästettiin veljensä seuraksi 19.12.2012.
Pistäkää kunnon säpinät päällensä siellä jossain, eikä tapella.


Muutenkin tämä vuosi on ollut kaikin puolin todella raskas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta blogia & kotisivua pukkas

https://tuulisenrannan.wordpress.com/ osoitteesta löytyy ja tämä jää vähälle käytölle. Poistuu kokonaan jossakin vaiheessa.