sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuinkas sitten kävikään?

Kun sanoo, että mää tahdon vain tietynvärisen koiran (musta tai musta merkein), en ota muuta. Sitte ku pennut syntyvät niin tulee 5 punaista narttua ja 1 musta merkein uros. HUOH! Se siitä sitte, ei ku sanojaan syömään, onneks ei tarvii mitään muuta suuhunsa tunkee.

7.12.2012 syntyi Vilille (Tuulisenrannan Ritari Revontuli) ja Donnalle (Donna Quartz Q av Terjeviken) pentue, jossa tuo yllämainittu sukupuolijakauma on. Pentue syntyi Norjaan.

Olin jo Elinalle jutskaillu, et jos Vilillä on joskus pentue, haluan siitä natiaisen, koska siinä on kaikkia muita mun edesmenneitä koiriani ja tietenki Tiltaa.

Perjantaina aamulla lähtivät kaverini Malla ja Epe ajelemaan kohti Narvikia. Itse olin koulunpenkkiä kuluttamassa ja viiden koiran laumaa paimentamassa myöhemmin illalla.
Viimeyönä nämä hurjat tulivat kahden jälkeen takas Raaheen ja heillä oli mukana pieni punainen riiviö viralliselta nimeltään Sofaulven Afrodite, jos olen oikein käsittänyt. Kutsumanimi on vielä hakusessa.

 Mikähän tämä hökötys on? Ei liiku ollenkaa.

Jehu on kauhuissaan. Se pelekäs viimeyönä niin palijo pentua, et nukku jonku aikaa sängyssä, mutta ku takapuoli ja kopekset yrittivät tunkeutua mun pään päälle, lennätin herrasen kylymästi lattialle takas. Siellä sen paikka on muutenki nukkua.

Eihän mua tarvii pelätä, olen vielä hieman kielipuoliki, etten ymmärrä kaikkea mitä nuo mulle selittää.

Konkarimummeli ottaa asiat yllättävän rauhallisesti. Hieman tarvii ääntään korottaa, mutta ei se ääni satuta.

Pyrtsi tekee tuttavuutta mummonsa kans. Mummo hieman komens, joten varovarovasti mennään lähemmäs. Jehu jo valamiina karkaamaan tilanteesta.

Jehu jo lähösä, pentunen menossa rohkeasti mummon luo, vaikka se komensiki. Tilta mummo huokasee varmaan meilessään, et ei taas näitä.

Mummon kans sulassa sovussa.

Varpaatko noi on?

Mää mitää oo teheny!

Minä ihte.

Pitäkääs peukkuja pystysä, et kaikki menee hyvin ja natiainen on kaikinpuolin terve.
Nyt se tuolla leikkii Tiltan nallen kans, sattui löytämään ainoan lelun, jota ollaan varjeltu. Se on lelu, jonka Tilta pentuna varasti hyllystä, mutta sillä on edelleen silmät ja nenä sekä häntä ja raajat paikallaan.
Kakaralle pitää ostaa uusia lelusia.

Jehun silmät käytiin tarkistamassa 31.1.2013 ja ne ovat terveet. Kirkkaat ja siistit eikä yhtään ylimääräisiä ripsiäkään löytynyt.
Olempas helpottunut ja onnellinen tästäkin tiedosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta blogia & kotisivua pukkas

https://tuulisenrannan.wordpress.com/ osoitteesta löytyy ja tämä jää vähälle käytölle. Poistuu kokonaan jossakin vaiheessa.